Velgen

P1100153Velgenconfigurator, lichtmetalen velgen en stalen velgen

Peter Stultiëns Banden BV heeft het grootste aanbod lichtmetalen velgen en stalen velgen online. Of het nu gaat om 15 inch velgen, 18 inch velgen, winterbanden met velgen, wieldoppen, wielbouten, wielmoeren, wielsloten, velgsloten of stalen velgen, bij Peter Stultiëns Banden BV krijgt u altijd passend advies en de beste aanbieding.

Het resultaat is een compleet overzicht van de meest populaire velgmerken, waaronder AEZ velgen, Borbet velgen, Mak velgen, Dezent velgen, DOTZ velgen, CMS velgen, Enzo velgen, OZ velgen en Autec velgen speciaal geselecteerd voor uw auto.

Wilt u liever persoonlijk geholpen worden: Kom eens aan bij onze vestiging en wij geven u graag een passend advies met de beste prijs!

 

OZ Paddock store

In 2013 zijn wij toegetreden tot het netwerk: OZ PADDOCK STORE.

Het OZ Paddock Netwerk kenmerkt zich in een zeer gespecialiseerd netwerk van door Van Klei & OZ geselecteerde wielenspecialisten. Merk trouw, hoogste servicegraad, technische kennis, en passie voor OZ, dat zijn de belangrijkste kenmerken voor de verkopers binnen het OZ Paddock netwerk.

Van Klei’s Banden Import is sinds jaar en dag importeur van OZ voor de Nederlandse markt. Bij de start van het Nederlandse Paddock netwerk is Van Klei gestart met een zestal locaties in Venray, Rijswijk, Bilthoven, Spijkenisse, Zoeterwoude en Surhuisterveen. Die locaties zijn omgedoopt tot ambassadeurs van OZ en worden daarom op meerdere manieren geholpen met het uitdragen van het merk OZ.

De samenwerking met Van Klei & OZ, OZ Paddock Netwerk showrooms hebben een aantal voordelen, o.a.:

  • Altijd als eerste beschikking over nieuws van OZ.
  • Altijd als eerste beschikking over de nieuwste producten.
  • Werk samen mee aan het uitdragen van het merk OZ.
  • Krijg de nodige ondersteuning bij het inrichten van de showroom.